Toplu Sözleşmeyi Kınama Basın açıklaması

Değerli üyelerimiz, bu yıl toplu sözleşme sonrasında, her zaman olduğu gibi, Memur-Sen yine çalışanları pazarlık konusu yapmış ve memuru yarı yolda bırakarak sarı sendika olduğunu bir kez daha göstermiştir. Gerçek sendikacılık yapanlara darbe vurmak için hükümet ile sinsi bir planı devreye sokmuştur. Ocak 2022'den sonra yüzde 1 örgütlenme sayısına ulaşanlara ödenecek 400 TL, üç ayda bir ödenen sendika tazminatıdır, sadece sendikaya üye olanlara ödenir.Bu ödemenin gerçekten çalışanlara bırakılıp bırakılmayacağını önümüzdeki süreçte göreceğiz.Lütfen Memur-Sen'in tuzağına düşmeyin,amaçları belli.Kendilerini desteklemeyen sendikaları sayısal üstünlükleri ile yok etmek istiyorlar. Birlikteliğimizi güçlendirerek devam etmeliyiz ve gerçek sendikanın ne olduğunu göstermeliyiz.Ocak 2022 tarihine kadar sendika yönetimi olarak gereken çözümü sağlamak adına her türlü yolu deneyeceğiz ve sizi bilgilendireceğiz.

Sosyal Medyada Paylaş